Gulerodslagkage med brunet smørcreme

Den brunede smørcreme er særdeles velsmagende og løfter en ellers klassisk gulerodskage til nye højder. Perfekt på kage- eller fødselsdagsbordet!

Gulerodslagkage med brunet smørcreme
31-60 min.

(0)

October 30, 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Afkøling, brunet smør: Ca. 1 time

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 3 små springforme, 16 cm. i diameter

Sådan gør du

Tip!

Her er bundene bagt i tre små springforme, så kagen bliver flot høj, men du kan også sagtens bage den i én stor form på 20-22 cm i diameter og herefter skære den igennem til 2 bunde.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'