Gulerodskage med rosiner

25. maj 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Den her svampede og krydrede gulerodskage bliver endnu lækre med søde rosiner i dejen. Pynt den med et tykt lag frosting, og servér den sammen med en kop kaffe.

Bemærk
Køletid: 1 time

Ingredienser

Udstyr

1 springform, ca. 24 cm i diameter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Pisk æg og sukker luftigt i en skål.
Tilsæt mel, bagepulver, kanel, kardemomme og ingefær i skålen, og vend ingredienserne sammen.
Riv gulerødderne groft, og vend gulerødder og rosiner i dejen.
Hæld rapsolie i dejen, og vend den sammen.
Hæld dejen i en springform beklædt med bagepapir.
Bag kagen i ca. 35 minutter, og lad den køle af på en rist.
Pisk ingredienserne sammen, og smør frosting på kagen. Pynt evt. kagen med frisk skovsyre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar