Gulerodskage med rosiner
25. maj 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Den her svampede og krydrede gulerodskage bliver endnu lækre med søde rosiner i dejen. Pynt den med et tykt lag frosting, og servér den sammen med en kop kaffe.
Bemærk
Køletid: 1 time
Ingredienser
Udstyr
1 springform, ca. 24 cm i diameter
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Pisk æg og sukker luftigt i en skål.
Tilsæt mel, bagepulver, kanel, kardemomme og ingefær i skålen, og vend ingredienserne sammen.
Riv gulerødderne groft, og vend gulerødder og rosiner i dejen.
Hæld rapsolie i dejen, og vend den sammen.
Hæld dejen i en springform beklædt med bagepapir.
Bag kagen i ca. 35 minutter, og lad den køle af på en rist.
Pisk ingredienserne sammen, og smør frosting på kagen. Pynt evt. kagen med frisk skovsyre.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Den bedste opskrift på klassisk gulerodskage
Powered by Froala Editor