Gulerodshummus med dukkah og grøntsager

16. august 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Nyd en lækker dip af gulerødder, som er nem at have med i picknickurven sammen med grøntsagsstænger.

Bemærk
Dukkah er en egyptisk krydderiblanding med bl.a. hasselnødder, sesamfrø, korianderfrø, spidskommen, salt og peber.

Ingredienser

Sådan gør du

Blend gulerødderne sammen med tahin, yoghurt og hvidløg i en blender eller foodprocessor.
Smag dippen til med spidskommen, citronsaft, olivenolie, salt og peber, hæld den i en serveringsskål, og drys med dukkah.
Skyl agurker og bladselleri. Skræl gulerødder. Skær alle grøntsagerne i stave, og servér dem til gulerodshummussen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar