Gulerodsboller med safran og hvedekerner

Skønne, svampede boller med en dejlig duft og smuk farve fra safran og gulerod. Gulerodsbollerne er velegnet som tilbehør til fisk, skaldyr og kylling eller som et lækkert og overraskende indslag i madpakken.

Gulerodsboller med safran og hvedekerner
0-30 min.

(1)

May 31, 2018 af Carsten KysterFoto: Joachim Wichmann
Bemærk:Hævetid: 1½ time.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 14 muffinforme

Sådan gør du

Tip!

Safran har en karakteristisk smag, og hvis du foretrækker boller med en mere neutral smag, kan du i stedet bruge 1 tsk gurkemeje i dejen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'