Gulerods-røsti med sprødt grønt og soya

24. maj 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Røstier er små kartoffelkager, der her er blandet med revet gulerod. Efter en tur på panden bliver de sprøde og lækre.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl kartoffel og gulerødder, og riv begge dele groft. Pil løget, og skær det i tynde både. Pil og hak hvidløgene. Riv grillosten groft.
Bland det hele sammen i en skål. Tilsæt æg, mel, salt og peber, og bland det godt sammen.
Steg store skefulde af røsti-massen på en pande med rigeligt olie i 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt og peber.
Skyl og slyng salaten, og vend den sammen med limesaft, olie, salt og peber i en skål.
Skyl forårsløg og chili, og skær begge dele i tynde, skrå skiver. Drys dem over salaten.
Servér gulerods-røsti med salat og kogte ris, og giv soya til.

Tip!

Gulerods-røsti kan også bruges som en vegetarisk bøf i en skøn burger. Lav dem blot i dobbelt størrelse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar