Gulerødder med hummus

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Hummus er perfekt som dip til grøntsagsstave eller som et sundt alternativ til dressing.

Bemærk
Iblødsætning, kikærter: 8 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Sæt kikærterne i blød i koldt vand natten over.
Hæld vandet fra kikærterne; skyl dem, og kog i nyt vand i cirka 45 minutter.
Skræl gulerødder, og skær dem i stave.
Kom de kogte kikærter i en blender, tilsæt hvidløg, tahin, chili og spidskommen. Blend det.
Justér evt. konsistensen med lidt kogevand fra kikærterne. Smag til med citron og olie samt salt og peber. Servér til gulerødder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar