Gulerødder med hummus
1. juni 2018
af
Christian Bitz.
Foto: Line Falck
Hummus er perfekt som dip til grøntsagsstave eller som et sundt alternativ til dressing.
Bemærk
Iblødsætning, kikærter: 8 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Sæt kikærterne i blød i koldt vand natten over.
Hæld vandet fra kikærterne; skyl dem, og kog i nyt vand i cirka 45 minutter.
Skræl gulerødder, og skær dem i stave.
Kom de kogte kikærter i en blender, tilsæt hvidløg, tahin, chili og spidskommen. Blend det.
Justér evt. konsistensen med lidt kogevand fra kikærterne. Smag til med citron og olie samt salt og peber. Servér til gulerødder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk