Gulerødder i flødesauce

De her gulerødder i sennepsfløde med estragon er en skøn ret med inspiration fra det rustikke, franske landkøkken. Servér gulerødderne til kogt eller stegt kylling, kalvekød, torsk eller kammuslinger. Retten kan også serveres som selvstændig ret med groft brød eller kogte ris som tilbehør.

Gulerødder i flødesauce
0-30 min.

(1)

May 31, 2018 af Carsten KysterFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Kogte gulerødder er normalt lidt kedelige, men når de vendes i en velsmagende sennepsfløde, er det en helt anden snak. Spar ikke på den hakkede estragon, som giver retten masser af smag og karakter.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'