Gul linsesuppe med karry, gulerødder og spinat
27. oktober 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
En vegetarisk og fyldig suppe med linser og grøntsager mætter godt og er billig kost.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg fint. Skræl gulerødderne, og skær dem i mundrette tern.
Steg løg, hvidløg og gulerødder i olie i en stor gryde ved middel varme i 2-3 minutter. Tilsæt garam masala og karry, og steg videre i 1 minut.
Tilsæt bouillon, kokosmælk, linser og majsstivelse, og bring suppen i kog. Skru ned til middel varme, og lad suppen småkoge i 15 minutter. Smag til med salt og peber.
Skyl spinaten, og vend den i suppen lige før servering.
Anret suppen i skåle, og servér med lune nanbrød.<br />
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk