Grydestegt nakkefilet og coleslaw med salviedressing
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Den friske coleslaw kan også serveres til fx flæskesteg, frikadeller eller and.
Ingredienser
Sådan gør du
Krydr kødet med salt og peber, og brun det godt i olie og smør i en stegegryde ved høj varme. Tilsæt salvie og bouillon, læg låg på, og steg kødet i ca. 1 time ved middel varme.
Fjern grove yderblade fra de 2 slags kål. Skræl gulerødderne. Riv spidskål, rødkål og gulerødder fint på et rivejern eller mandolinjern.
Pil rødløget, skyl æblet, og skær rødløg og æbler i tynde både.
Bland eddike med olie og finthakket salvie. Smag til med salt og peber, og vend dressingen i coleslawen.
Skær kødet i tynde skiver, og servér med coleslaw.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk