Grydestegt nakkefilet og coleslaw med salviedressing

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Den friske coleslaw kan også serveres til fx flæskesteg, frikadeller eller and.

Ingredienser

Sådan gør du

Krydr kødet med salt og peber, og brun det godt i olie og smør i en stegegryde ved høj varme. Tilsæt salvie og bouillon, læg låg på, og steg kødet i ca. 1 time ved middel varme.
Fjern grove yderblade fra de 2 slags kål. Skræl gulerødderne. Riv spidskål, rødkål og gulerødder fint på et rivejern eller mandolinjern.
Pil rødløget, skyl æblet, og skær rødløg og æbler i tynde både.
Bland eddike med olie og finthakket salvie. Smag til med salt og peber, og vend dressingen i coleslawen.
Skær kødet i tynde skiver, og servér med coleslaw.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar