Grydestegt nakkefilet og coleslaw med salviedressing

Den friske coleslaw kan også serveres til fx flæskesteg, frikadeller eller and.

Ingredienser

Sådan gør du

Krydr kødet med salt og peber, og brun det godt i olie og smør i en stegegryde ved høj varme. Tilsæt salvie og bouillon, læg låg på, og steg kødet i ca. 1 time ved middel varme.
Fjern grove yderblade fra de 2 slags kål. Skræl gulerødderne. Riv spidskål, rødkål og gulerødder fint på et rivejern eller mandolinjern.
Pil rødløget, skyl æblet, og skær rødløg og æbler i tynde både.
Bland eddike med olie og finthakket salvie. Smag til med salt og peber, og vend dressingen i coleslawen.
Skær kødet i tynde skiver, og servér med coleslaw.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar