Gryderet med skinkekød, chorizo og champignoner

Der er ikke noget som en varm gryderet med mørt kød, der bare kan få lov til at simre og få masser af smag.

Gryderet med skinkekød, chorizo og champignoner
31-60 min.

(1)

May 31, 2018 af Carsten KysterFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Cherrytomater på dåse smager af mere end de almindelige flåede tomater på dåse. Gryderetten kan piftes op med friskhakket timian eller oregano.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Prøv også en mørbradgryde.

Må vi foreslå? Mørbradgryde er en klassiker, elsket af både store og små. Den helt klassiske indeholder ikke meget grønt, men vi har skabt en version med både peberfrugt, squash og champignon. Se den her: Klassisk mørbradgryde.

Måske du også kan li'