Gryderet med oksekød, blommer og butternutsquash

En dejlig og nem one pot-ret med sæsonens søde perle, blommen, der spiller virkelig godt sammen med det møre oksekød. Butternutsquashen runder herligheden af med sin nøddeagtige smag og fyldige tekstur.

Gryderet med oksekød, blommer og butternutsquash
31-60 min.

(0)

November 30, 2020 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Hvis du gerne vil gemme nogen af de mange blommer fra sæsonen, kan de sagtens fryses og tilberedes ved en senere lejlighed. Dog kan frugtkødet blive blødt, når blommerne tør op, så det er en god idé at fjerne stenene, inden de fryses.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Prøv også en mørbradgryde.

Må vi foreslå? Mørbradgryde er en klassiker, elsket af både store og små. Den helt klassiske indeholder ikke meget grønt, men vi har skabt en version med både peberfrugt, squash og champignon. Se den her: Klassisk mørbradgryde.

Måske du også kan li'