Grydebrød med surdej og fuldkornsmel

Find en solid støbejernsgryde frem, og bag dit surdejsbrød i den. Gryden holder på fugten fra brødet, der får en sprød og nærmest karamelliseret skorpe.

Grydebrød med surdej og fuldkornsmel
Over 150 min.

(0)

March 14, 2025 af Jonathan KristiansenFoto: columbus leth
Bemærk:Hævetid: Ca. 13 timer

Ingredienser

personer

Udstyr

  • Rund hævekurv
  • Barberblad eller skarp kniv
  • Dejspatel

Sådan gør du

Tip!

Hvis du er i tvivl om, hvornår dejen er hævet til 30-40%, kan du lægge dejen i en gennemsigtig beholder og sætte en elastik rundt om beholderen ved dejens kant. Så er det nemt at følge med i, hvor meget dejen hæver.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'