Grydebrød med sesamfrø

Grydebrødet er bagt med ølandshvedemel, der netop er velegnet til at bage saftige brød, der hæver i kurv, form eller gryde.

Grydebrød med sesamfrø
0-30 min.

(0)

September 29, 2022 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Hævetid: 8 timer

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • 1 støbejernsgryde med låg

Sådan gør du

Tip!

Ølandshvede stammer fra Øland i Sverige og er nært beslægtet med spelt. Brød bagt med ølandshvede har en let sødme og dybde i smagen samt en letgenkendelig krumme. Det høje indhold af protein og gluten giver en saftig dej med stor elasticitet.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'