Grydebrød med fuldkornsmel
Grydebrød er også kendt som "verdens bedste brød", fordi det er supernemt og meget smagfuldt. Vær ikke bange for, at dejen hænger fast. Den brandvarme gryde gør, at brødet lynhurtigt får skorpe, som bliver sprød og nærmest karamelliserer.
0-30 min.
(0)
February 24, 2022 af Line Holt NielsenFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Hæve- og bagetid i alt: 14-16 timer. Brødet kan godt bages efter et par timers hævning ved stuetemperatur, men smagen udvikler sig mere, når det hæver køligt natten over.
Ingredienser
stk.
Udstyr
- 1 støbejernsgryde, ca. 4,2 liter med et låg, som kan holde til 250° varme.
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Basisopskrift på grydebrød
Powered by Froala Editor