Grundopskrift: Tærtedej

20. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Er du også fan af gode madtærter? Så læs med her, hvor vi løfter sløret for den bedste grundopskrift på tærtedej med kun fire ingredienser!

Bemærk
Hviletid: 30 minutter.

Ingredienser

Udstyr

en tærteform, ca. 25 cm i diameter

Sådan gør du

Skær smørret i mindre stykker. Hak mel og smør sammen, brug gerne foodprocessor.
Tilsæt vand og salt, og ælt det hurtigt sammen til en dej.
Tryk eller rul dejen ud i en tærteform. Prik bunden med en gaffel. Dæk med film, og lad den hvile i køleskabet mindst 30 minutter.
Tænd ovnen på 225°. Forbag tærtebunden midt i ovnen ca. 10 minutter.
Når din tærtedej er forbagt, kan du fylde den med dine yndlingsgrøntsager og fx laks eller bacon.

Tip!

Dejen kan opbevares i plastpose i køleskabet til næste dag.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Du kan bruge tærtedejen til: Porretærte med skinke og feta

Powered by Froala Editor

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar