Grundopskrift på sauce tartare
29. august 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Her er en kold sauce, der kan spises til det meste, men især er suveræn til fisk og skaldyr. Den er rørt af sennep, mayonnaise og cremefraiche og smagt til med kapers, cornichoner, løg og citron.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak kapers og cornichoner groft. Pil løget, og hak det fint.
Rør sennep sammen med mayonnaise og cremefraiche.
Tilsæt kapers, cornichoner og løg.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Servér som dip til f.eks. dybstegte rejer eller grøntsagsstave.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk