Grundopskrift: Grov pizzadej

Her får du den bedste opskrift på pizza, der mætter ekstra godt! De grove pizzabunde kan toppes med lige det fyld, familien bedst kan lide – det er nem aftensmad!

Bemærk
Hævetid: 30-45 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt salt, sukker og olivenolie. Rør alt rugmelet i, og hvedemel efter behov. Lad dejen hæve et lunt sted i 30-45 minutter.
Tænd ovnen på 250°.
Del dejen i lige store stykker, og rul hvert stykke dej ud til små tykke pizzabunde.
Pensl bundene med olivenolie. Pres hvidløg, og rør mosede tomater med hvidløg, salt og peber, og fordel saucen på pizzaerne. Top med ost, og bag pizzaerne i den varme ovn i ca. 20 minutter, eller til de er gyldne og gennembagte.
Halvér tomaterne, og vend tomater, oliven og basilikum med olivenolie, salt og peber.
Top de varme pizzaer med tomatsalat og revet parmesan, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
21. juni 2018 af .

Foto: Henrik Freek

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar