Grovfritter med parmesan, hvidløg og mayo
30. november 2018
af
Inge Skovdal.
Foto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic
Hjemmelavede pommes frites er tilbehør, du kan spise til stort set alt. Her er de i en opgraderet version med parmesan og hvidløg og serveret med en lækker trøffelmayo.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Vask kartoflerne, og skær dem i tynde stænger.
Vend dem i en blanding af olie, hvidløgspulver, friskrevet parmesan og salt.
Læg dem på 2 bageplader med bagepapir, og steg dem i ovnen i ca. 30 minutter.
Vend dem efter 20 minutter.
Rør trøffelolie i mayonnaisen. Tilsæt evt. ekstra trøffel, og servér til grovfritterne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk