Grovfritter med parmesan, hvidløg og mayo

30. november 2018 af .

Foto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic

Hjemmelavede pommes frites er tilbehør, du kan spise til stort set alt. Her er de i en opgraderet version med parmesan og hvidløg og serveret med en lækker trøffelmayo.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Vask kartoflerne, og skær dem i tynde stænger.
Vend dem i en blanding af olie, hvidløgspulver, friskrevet parmesan og salt.
Læg dem på 2 bageplader med bagepapir, og steg dem i ovnen i ca. 30 minutter.
Vend dem efter 20 minutter.
Rør trøffelolie i mayonnaisen. Tilsæt evt. ekstra trøffel, og servér til grovfritterne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar