Grove pølsehorn med sesamfrø

De klassiske pølsehorn har fået et lille pift af chiliflager og er bagt med groft mel i dejen, som både giver god smag og lidt ekstra fibre til maven.

Grove pølsehorn med sesamfrø
0-30 min.

(9)

November 1, 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Bemærk:Hævetid i alt: 1½ time.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Pølsehorn er en favorit i madpakken. Bag en stor portion, og frys de pølsehorn ned, der ikke bliver spist med det samme. Så går der ingen pølsehorn til spilde, og det bliver nemt at klare madpakken på travle dage, hvor du så bare behøver at tage et par pølsehorn ud af fryseren og supplere med fx cherrytomater og agurk.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'