Grove muffins med gulerødder
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Lars Ranek
Havregryn og revne gulerødder giver disse muffins et groft præg og en god krumme.
Ingredienser
Udstyr
høje muffinforme
Sådan gør du
Smelt smørret ved svag varme, og rør det sammen med rørsukker og honning.
Rør salt, bagepulver, natron, havregryn og mel i dejen.
Rør æggene i, ét ad gangen – rør grundigt mellem hvert æg.
Riv gulerødderne, og vend dem i dejen. Justér dejens tykkelse ved at røre lidt mælk i.
Smør formene, og læg en bund af mandelflager i hver. Hæld dejen over, og drys med mandelflager.
Bag kagerne i en 175° varm ovn i 15-18 minutter. Afkøl, og drys med flormelis.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk