Grovbrød med solsikkekerner

Dette grovbrød minder meget om rugbrød, men er lidt lysere og luftigere. Brødet kan både serveres som tilbehør til hovedretten, i madpakken og som morgenmad med et lag syltetøj.

Ingredienser

Udstyr

2 slip let-enlitersrugbrødsforme

Sådan gør du

Opløs gær i det lunkne vand. Rør tykmælk i.
Tilsæt resten af ingredienserne, og ælt dejen i ca. 10 minutter.
Lad dejen hæve i 2 timer.
Fordel dejen i rugbrødsforme. Drys med lidt solsikkekerner, og bag i 1 time ved 190°.
Lad brødet køle af på en rist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
20. august 2019 af .

Foto: Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar