Grovbrød med solsikkekerner
Dette grovbrød minder meget om rugbrød, men er lidt lysere og luftigere. Brødet kan både serveres som tilbehør til hovedretten, i madpakken og som morgenmad med et lag syltetøj.
![Grovbrød med solsikkekerner](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/grovbrod-med-solsikkekerner_6599.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.600549777316064&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
August 20, 2019 af Skovdal NordicFoto: Skovdal Nordic
Ingredienser
stk.
Udstyr
- 2 slip let-enlitersrugbrødsforme
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Opskrift på koldhævede grovboller