Grovbrød med solsikkekerner
20. august 2019
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Dette grovbrød minder meget om rugbrød, men er lidt lysere og luftigere. Brødet kan både serveres som tilbehør til hovedretten, i madpakken og som morgenmad med et lag syltetøj.
Ingredienser
Udstyr
2 slip let-enlitersrugbrødsforme
Sådan gør du
Opløs gær i det lunkne vand. Rør tykmælk i.
Tilsæt resten af ingredienserne, og ælt dejen i ca. 10 minutter.
Lad dejen hæve i 2 timer.
Fordel dejen i rugbrødsforme. Drys med lidt solsikkekerner, og bag i 1 time ved 190°.
Lad brødet køle af på en rist.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på koldhævede grovboller