Grovbrød med kerner
29. september 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Under den sprøde krumme gemmer sig her et lækkert, groft brød. Servér det til maden eller sammen med hjemmelavet pesto.
Bemærk
Hævetid: 1 døgn.
Ingredienser
Sådan gør du
Smuldr gæren i en stor skål, og rør den ud i lunkent vand.
Tilsæt alle de øvrige ingredienser undtagen hørfrø, og ælt dejen godt igennem.
Sæt dejen i køleskab, og lad den hæve overdækket 1 dag.
Ælt dejen godt igennem, og rul den forsigtigt i hørfrø.
Form dejen til en stor bolle, og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir.
Lad dejen hæve overdækket i 30 minutter.
Tænd ovnen på 200° varmluft. Bag brødet i ovnen ca. 25 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem opskrift på grovboller