Grovbrød med kerner

29. september 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Under den sprøde krumme gemmer sig her et lækkert, groft brød. Servér det til maden eller sammen med hjemmelavet pesto.

Bemærk
Hævetid: 1 døgn.

Ingredienser

Sådan gør du

Smuldr gæren i en stor skål, og rør den ud i lunkent vand.
Tilsæt alle de øvrige ingredienser undtagen hørfrø, og ælt dejen godt igennem.
Sæt dejen i køleskab, og lad den hæve overdækket 1 dag.
Ælt dejen godt igennem, og rul den forsigtigt i hørfrø.
Form dejen til en stor bolle, og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir.
Lad dejen hæve overdækket i 30 minutter.
Tænd ovnen på 200° varmluft. Bag brødet i ovnen ca. 25 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar