Grov grøn kartoffelmos

8. september 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Knus kartoflerne let, og bland dem med med ærtemos og forårsløg. Så har du en vidunderlig grov mos, du kan servere som tilbehør til f.eks. grillmad.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl eller gnub den tynde skræl af kartoflerne, og kog dem.
Rens forårsløgene, og hak dem fint.
Smelt smørret i en gryde, tilsæt ærter, og varm op. Mos eller blend ærterne groft.
Knus de varme kartofler let, og vend dem med ærtemos og forårsløg.
Drys med salt og peber, og servér til grillet fisk, bøffer eller som frokostret med røget laks eller hellefisk til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar