Grøntsagstærte med oregano og emmentaler
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Servér grøntsagstærten med godt brød til, så har du et lækkert og mættende måltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Rens porrerne, og skær dem i skiver. Skræl selleristykket, og riv det groft.
Bland gulerødder, porrer og selleri. Rør hakket timian og oregano i.
Smør en tærteform med olie. Fordel grøntsagsblandingen i tærteformen, og pres den godt sammen.
Pisk æg, fløde og majsmel sammen, og fordel det over grøntsagerne i fadet. Drys med emmentaler i et jævnt lag.
Bag tærten i ovnen i ca. 30 minutter, til den er gylden og fast.
Skyl og tør de 2 slags salater. Pluk bladene i grove stykker. Rør sennep og eddike sammen, og rør olien i lidt ad gangen. Smag til med salt og peber. Læg salaten i en salatskål, og hæld sennepsdressingen over lige før servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk