Grøntsagssuppe med quinoa og hjemmelavet pesto

19. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Sæt en lækker suppe på bordet, som sender dagens indtag af grøntsager helt i top.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og nip bønnerne, og skær dem i stykker på ca. 3 cm. Rens bladselleri, og skær stilkene i 1 cm tykke skiver. Rens fennikel, og skær den i grove stykker.
Varm olien op i stor gryde, og tilsæt oregano. Steg kort. Tilsæt de rensede grøntsager, og steg i nogle minutter.
Tilsæt tomatpuré, quinoa og varm bouillon, og lad suppen koge under låg i 25 minutter, til grøntsager og quinoa er møre. Tilsæt evt. lidt ekstra bouillon, hvis suppen er for tyk.
Nip bladene af basilikummen. Pil hvidløgsfeddet. Kør alle ingredienserne til pestoen sammen til en grov masse i en blender eller minihakker.
Hæld suppen i portionsskåle, og top med pesto, pinjekerner og frisk timian. Spis brød til.

Tip!

Lav en mere enkel suppe ved at udelade quinoa og bruge lidt mindre bouillon.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar