Grøntsagssuppe med gratinerede gedeostebrød

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Denne suppe er både fyldig og cremet, og indeholder masser af smag, farver og vitaminer.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løgene, og hak dem groft. Skær squash og peberfrugt i store tern. Skræl græskar og kartofler, og skær dem i store tern. Skær broccolistokken i tern på 1 x 1 cm.
Opvarm en stor gryde med olie, og steg alle grøntsagerne i 5-10 minutter, til de dufter.
Tilsæt timiankviste, dæk grøntsagerne med bouillon, og bring suppen i kog. Lad suppen koge i 20 minutter.
Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Skyl og hak persillen. Pil og hak hvidløget.
Lad tomater, persille og hvidløg koge med i suppen i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
Skær gedeosten i skiver, og læg dem på brødskiverne.
Gratiner ostebrødene under grillen i ovnen i et par minutter, og drys med timianblade og peber. Server brødene til suppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar