Grøntsagssuppe med gratinerede gedeostebrød
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Denne suppe er både fyldig og cremet, og indeholder masser af smag, farver og vitaminer.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løgene, og hak dem groft. Skær squash og peberfrugt i store tern. Skræl græskar og kartofler, og skær dem i store tern. Skær broccolistokken i tern på 1 x 1 cm.
Opvarm en stor gryde med olie, og steg alle grøntsagerne i 5-10 minutter, til de dufter.
Tilsæt timiankviste, dæk grøntsagerne med bouillon, og bring suppen i kog. Lad suppen koge i 20 minutter.
Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Skyl og hak persillen. Pil og hak hvidløget.
Lad tomater, persille og hvidløg koge med i suppen i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
Skær gedeosten i skiver, og læg dem på brødskiverne.
Gratiner ostebrødene under grillen i ovnen i et par minutter, og drys med timianblade og peber. Server brødene til suppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk