Grøntsagsspyd med pesto
14. januar 2020
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Sprøde grøntsager, frisk og blød mozzarellaost og hjemmelavet pesto. Den her ret minder om italiensk antipasti – her på spyd.
Ingredienser
Udstyr
10 små træspyd
Sådan gør du
Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande.
Kom pinjekernerne i en minihakker med basilikum, hvidløg og smuldret parmesan.
Tilsæt olivenolie, og blend indholdet til en grov pesto. Spæd evt. til med olivenolie om nødvendigt. Smag til med salt og peber.
Skær enderne af squashen, og skær den i 10 aflange, tynde skiver evt. på et mandolinjern eller med en fast osteskærer.
Rist squashskiverne gyldne i olie på en stor pande, et par stykker ad gangen.
Vend mozzarellakuglerne i lidt pesto, og halvér tomaterne.
Sæt grøntsagerne på små træspyd med mozzarella, og dryp med pesto.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk