Grøntsagsspyd med pesto

14. januar 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Sprøde grøntsager, frisk og blød mozzarellaost og hjemmelavet pesto. Den her ret minder om italiensk antipasti – her på spyd.

Ingredienser

Udstyr

10 små træspyd

Sådan gør du

Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande.
Kom pinjekernerne i en minihakker med basilikum, hvidløg og smuldret parmesan.
Tilsæt olivenolie, og blend indholdet til en grov pesto. Spæd evt. til med olivenolie om nødvendigt. Smag til med salt og peber.
Skær enderne af squashen, og skær den i 10 aflange, tynde skiver evt. på et mandolinjern eller med en fast osteskærer.
Rist squashskiverne gyldne i olie på en stor pande, et par stykker ad gangen.
Vend mozzarellakuglerne i lidt pesto, og halvér tomaterne.
Sæt grøntsagerne på små træspyd med mozzarella, og dryp med pesto.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar