Grøntsagsspaghetti
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Spaghettien bliver både sundere og flottere at se på, når du vender den med lange, tynde strimler af gulerødder og squash.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen. Hæld vandet fra gryden.
Skræl gulerødderne, og skyl squashen.
Riv gulerødder og squash i lange, tynde strimler – brug et mandolinjern, en spiralizer eller et særligt rivejern til strimler.
Bland den kogte spaghetti med grøntsagsstrimlerne.
Servér grøntsagsspaghettien med kødboller i tomatsauce og ristet broccoli.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk