Grøntsagsruller med gedeost, honning og krydderurter

9. april 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Disse ruller er den perfekte, lette forret. Eller den perfekte tapasret. Eller den perfekte snack. Lige meget i hvilken sammenhæng du har tænkt dig at servere dem, vil de passe ind og gøre nogle glade!

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl aubergine og squash, og skær dem i tynde skiver. Grill på en (grill)pande, til de har taget farve og er møre. Krydr med salt og peber.
Fordel gedeosten på skiverne. Læg persille på aubergineskiverne og mynte på squashskiverne. Rul skiverne om fyldet, anret rullerne på et fad, dryp med honning og olie, og drys med pinjekerner.
Servér rullerne med friskhakket chili og citronbåde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar