Grøntsagsruller med gedeost, honning og krydderurter
9. april 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Disse ruller er den perfekte, lette forret. Eller den perfekte tapasret. Eller den perfekte snack. Lige meget i hvilken sammenhæng du har tænkt dig at servere dem, vil de passe ind og gøre nogle glade!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl aubergine og squash, og skær dem i tynde skiver. Grill på en (grill)pande, til de har taget farve og er møre. Krydr med salt og peber.
Fordel gedeosten på skiverne. Læg persille på aubergineskiverne og mynte på squashskiverne. Rul skiverne om fyldet, anret rullerne på et fad, dryp med honning og olie, og drys med pinjekerner.
Servér rullerne med friskhakket chili og citronbåde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk