Grøntsagspakker med sommergrønt og græskarkerner
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Når man griller grøntsager på denne måde i alufolie, bliver de lækre, sprøde og saftige.
Ingredienser
Udstyr
Alufolie
Sådan gør du
Skyl og skrub grøntsagerne grundigt. Skær 3 cm af bunden på aspargesene, og flæk gulerødder og persillerødder på langs.
Vend gulerødder, persillerødder, asparges og forårsløg sammen med frisk timian.
Fordel grøntsagerne på midten af alufoliestykker på ca. 30 x 40 cm. Dryp med olivenolie, drys med græskarkerner, og krydr godt med salt og peber.
Luk alufoliestykkerne godt sammen om grøntsagerne, så du får tykke pakker.
Steg pakkerne ca. 5 minutter på havegrillen – de skal ikke vendes undervejs. Åbn først pakkerne, når de serveres på tallerkenen.
Tip!
Grøntsagspakkerne kan laves med stort set alle slags sommergrøntsager. Husk blot at skære dem i passende stykker på nogenlunde samme størrelse, så de ikke kræver for lang tid på grillen, og så de bliver færdige på samme tid.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk