Grøntsagslasagne uden ovn med ricotta og parmesan
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen, Skovdal Nordic
Denne grøntsagslasagne laves helt uden brug af ovn og anrettes portionsvis direkte på tallerkenerne.
Ingredienser
Sådan gør du
Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog, og kog lasagnepladerne i vandet i det antal minutter, som er angivet på pakken. De skal være al dente.
Skyl pladerne i koldt vand, og halvér dem på langs.
Skyl squash, og riv den groft. Rens chili, og hak den fint. Rens og snit forårsløg.
Bland olie, citronsaft og pesto, og vend squash, chili, forårsløg og ærter i blandingen. Krydr med salt og peber.
Anret portionslasagner direkte på tallerkener ved at lægge lasagnepladerne lagvis med grøntsagsfyldet, ricotta og ærteskud (gem lidt til pynt).
Drys med parmesan og ærteskud, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk