Grøntsagslasagne uden ovn med ricotta og parmesan

1. juni 2018 af .

Foto: Stine Christiansen, Skovdal Nordic

Denne grøntsagslasagne laves helt uden brug af ovn og anrettes portionsvis direkte på tallerkenerne.

Ingredienser

Sådan gør du

Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog, og kog lasagnepladerne i vandet i det antal minutter, som er angivet på pakken. De skal være al dente.
Skyl pladerne i koldt vand, og halvér dem på langs.
Skyl squash, og riv den groft. Rens chili, og hak den fint. Rens og snit forårsløg.
Bland olie, citronsaft og pesto, og vend squash, chili, forårsløg og ærter i blandingen. Krydr med salt og peber.
Anret portionslasagner direkte på tallerkener ved at lægge lasagnepladerne lagvis med grøntsagsfyldet, ricotta og ærteskud (gem lidt til pynt).
Drys med parmesan og ærteskud, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar