Grøntsagslasagne med hytteost

Lasagne er en populær klassiker på middagsbordet, og i en kødfri version bliver den bestemt ikke dårligere.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg. Steg løg og hvidløg i 1-2 minutter i en gryde med olie.
Tilsæt hakkede tomater, bouillon, basilikumblade (gem lidt til pynt),oregano og sukker, og lad tomatsaucen småkoge under låg i 10 minutter. Smag til med salt og peber.
Pil løget, og hak det groft. Skyl squash, skræl gulerødder, og skær begge dele i tern. Skyl spidskål, og hak den fint.
Steg løg, squash, gulerødder og spidskål på en pande med olie i ca. 5 minutter. Krydr grøntsagerne med timian, salt og peber.
Tænd ovnen på 200°. Smør et tyndt lag tomatsauce ud i bunden af et ovnfad. Læg et lag lasagneplader oven på efterfulgt af et lag grøntsager, et lag tomatsauce og et lag hytteost. Gentag med resten af fyldet, og slut af med et lag tomatsauce. Pluk mozzarellaosten i mindre stykker, og fordel den på toppen.
Bag lasagnen i ovnen i 30 minutter, til pastapladerne er møre, og osten er gylden. Pynt med basilikum, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
15. november 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar