Grøntsagslasagne med hytteost

Lasagne er en populær klassiker på middagsbordet, og i en kødfri version bliver den bestemt ikke dårligere.

Grøntsagslasagne med hytteost
0-30 min.

(12)

February 14, 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Tips til opskriften på grønsagslasagne

En lækker vegetarlasagne gør alle glade – selv kødspisere. Det dejlige grøntsagsfyld giver nemlig god fylde, masser af smag, og så mætter det godt.

Her består fyldet i grøntsagslasagnen af løg, squash, gulerødder og spidskål, og det er et rigitg godt miks, der giver lidt samme fylde og struktur som kød. Du kan dog sagtens variere fyldt, alt efter hvad du har i køleskabet.

Champignon, aubergine og andre typer kål ville f.eks. også være genialt i lasagnen her.

Er du helt vild med bechamelsauce, kan du også sagtens benytte det i stedet for hytteost.

Skal det gå ekstra hurtigt, kan du også sagtens købe en færdiglavet tomatsauce i stedet for at lave den selv.

Under alle omstændigheder er opskriften her en god grundopskrift på vegetarisk grøntsagslasagne. God fornøjelse!

Må vi foreslå? Lasagne er en kæmpefavorit hos både børn og voksne. Den klassiske på billedet herover er vores mest populære lasagne-opskrift – og den kan varieres i det uendelige! Se opskriften her: Klassisk lasagne

Måske du også kan li'