Grøntsagsgullasch
27. februar 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Mættende suppe med masser af smag fra de store og lækre butterbeans og selvfølgelig grøntsagerne.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løget. Skyl peberfrugterne, og skær dem i tern. Skræl kartoflerne, og skær dem i tern.
Steg løg og peberfrugt i olie i en gryde, til det får lidt farve. Tilsæt paprika og kommen, og steg i 1 minut.
Tilsæt kartofler, bouillon og hakkede tomater, og lad suppen simre i 20 minutter.
Skyl og afdryp bønnerne, hæld dem i suppen, og kog op. Smag til med salt og peber.
Servér suppen rygende varm med lidt cremefraiche og hakket persille på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk