Grøntsagsflan med squash og gedeost
19. juni 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Rikke Westesen
Servér denne nemme grøntsagsflan med godt brød og salat.
Ingredienser
Udstyr
1 tærtefad
Sådan gør du
Skyl squash, og skær dem i tykke skiver. Pil løg, og skær dem i både. Pil hvidløg, og hak dem fint.
Steg det hele i 5-6 minutter i olivenolie på en pande. Grøntsagerne må gerne tage en smule farve, men ikke for meget. Krydr med salt.
Smør tærteformen med olivenolie, og fordel grøntsagerne heri.
Tænd ovnen på 220°. Pisk gedeost sammen med yoghurt, dijonsennep og æg i en skål med en elpisker. Riv pecorinoen i, og krydr med salt og peber.
Hæld æggemassen over grøntsagerne. Sæt det hele i ovnen, og bag din flan i ovnen i 25-30 minutter, eller til den er gylden og gennemtilberedt.
Top med frisk oregano, og drys med friskrevet pecorino. Servér enten lun eller kold.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk