Grøntsagsdeller med spidskålssalat og sød chilidip

4. juni 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Hold en kødfri dag med sprøde grøntsagsdeller og en knasende kålsalat.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl kartofler og gulerødder, pil rødløget, og riv det hele på et rivejern. Klem væsken ud af grøntsagerne med hænderne, og hæld dem i en stor skål.
Rør de revne grøntsager sammen med æg, friskrevet parmesan, rasp, mel og friskhakket timian, og krydr med salt og peber. Rør farsen godt sammen, og tilsæt evt. lidt ekstra mel, hvis farsen er for våd.
Form farsen til 8-10 flade deller, og steg dem i olie på panden i 4-5 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.
Rør ingredienserne til dippen sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Skyl og snit spidskålen fint. Skyl og hak persillen. Skyl æblerne, fjern kernehuset, og skær æblerne i tynde skiver. Halvér avocadoen, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Vend kål, persille, æbler og avocado sammen i en skål.
Pisk olie, eddike og honning sammen i en skål, og smag dressingen til med salt og peber. Vend dressingen sammen med salaten, og drys med grofthakkede mandler.
Servér grøntsagsdeller med kålsalat og chilidip.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar