Grøntsagsbiksemad med halloumi og spejlæg

7. juni 2023 af .

Foto: Peter Kam

Biksemad er perfekt restemad og kan sagtens laves uden kød. Den lækre halloumi-grillost sørger nemlig for både fylde og ekstra smag til retten.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225°. Skræl og skær kartofler og gulerødder i små tern. Skyl squash, og skær i mundrette tern. Pil rødløg, og skær i både.
Fordel alle grøntsagerne på en bageplade med bagepapir. Vend dem med 2 spsk. olie, og krydr med herbes de Provence, salt og peber. Steg det hele i ovnen i 25-30 minutter, til kartoflerne er møre.
Skær halloumi i tern, og steg dem gyldne på en varm pande i 1 spsk. olie, til de er gyldne.
Steg 4 spejlæg i lidt olie på en pande.
Drys stegt halloumi over grøntsagsbiksemaden, og servér med spejlæg og et drys hakket persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar