Grøntsager og kylling i ovn
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Når kylling og grøntsager steges sammen i ovnen, dannes der en dejlig sauce i bunden af bradepanden.
Bemærk
Ovntid: Ca. 35 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Læg kyllingebrysterne i en bradepande med skindsiden opad.
Skyl tomaterne, og læg dem i bradepanden. Skyl peberfrugter og squash, skær dem i mindre stykker, og læg dem i bradepanden. Mas hvidløgsfeddene, fjern skallen, og læg dem i bradepanden.
Drys med hakket timian, dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
Steg kylling og grøntsager i ovnen i ca. 35 minutter, til kyllingen er gennemstegt.
Skyl og tør salaten.
Pisk kærnemælk, sennep, eddike, honning, olie og peber sammen, og hæld dressingen over salaten lige før servering.
Servér grøntsager og kylling med salat og brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk