Grøntsager i grøn thaikarry
27. maj 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Servér en omgang grøn karry, der er god for både øjne og mave. Du kan justere mængden af den grønne karrypasta, så den passer til dit behov. Spar endelig ikke på de grønne grøntsager!
Ingredienser
Sådan gør du
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
Kassér de yderste blade på rosenkålen, og skær kålene i halve eller kvarte. Del broccolien i små buketter, og skær squashen i halve skiver.
Svits karryen på en pande eller i en wok i lidt af den faste kokosmælk fra toppen af dåsen, og hæld så resten af kokosmælken i gryden sammen med grøntsagerne, kaffir-limeblad og limesaft. Lad det simre 4-5 minutter, og smag til med fiskesauce.
Anret i dybe tallerkener sammen med nudlerne, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk