Grøntsager i grøn thaikarry

27. maj 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Servér en omgang grøn karry, der er god for både øjne og mave. Du kan justere mængden af den grønne karrypasta, så den passer til dit behov. Spar endelig ikke på de grønne grøntsager!

Ingredienser

Sådan gør du

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
Kassér de yderste blade på rosenkålen, og skær kålene i halve eller kvarte. Del broccolien i små buketter, og skær squashen i halve skiver.
Svits karryen på en pande eller i en wok i lidt af den faste kokosmælk fra toppen af dåsen, og hæld så resten af kokosmælken i gryden sammen med grøntsagerne, kaffir-limeblad og limesaft. Lad det simre 4-5 minutter, og smag til med fiskesauce.
Anret i dybe tallerkener sammen med nudlerne, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar