Grønne wraps
22. september 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Smør de grove hvedetortillaer med friskost, fyld dem med alle nuancer af grøn, og du har på ingen tid nogle sunde, knasende velsmagende og ikke mindst smukke hapsere, de fleste vil være begejstrede for.
Ingredienser
Sådan gør du
Blanchér aspargesbroccoli i ½ minut i kogende vand, og skyl dem herefter godt i koldt vand.
Smør tortillaerne med friskost, og læg lange kvarte agurkestykker i en stribe på midten sammen med optøede edamamebønner, små aspargesbroccolibuketter og avocadobåde.
Dryp grøntsagerne med limesaft, og krydr dem med salt og peber.
Rul tortillaerne stramt sammen, skær dem i 3 stykker hver til små ruller, og servér.
Tip!
Bind rullerne sammen med et purløg, det er en fin og dekorativ detalje.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk