Grønne wraps

22. september 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Smør de grove hvedetortillaer med friskost, fyld dem med alle nuancer af grøn, og du har på ingen tid nogle sunde, knasende velsmagende og ikke mindst smukke hapsere, de fleste vil være begejstrede for.

Ingredienser

Sådan gør du

Blanchér aspargesbroccoli i ½ minut i kogende vand, og skyl dem herefter godt i koldt vand.
Smør tortillaerne med friskost, og læg lange kvarte agurkestykker i en stribe på midten sammen med optøede edamamebønner, små aspargesbroccolibuketter og avocadobåde.
Dryp grøntsagerne med limesaft, og krydr dem med salt og peber.
Rul tortillaerne stramt sammen, skær dem i 3 stykker hver til små ruller, og servér.

Tip!

Bind rullerne sammen med et purløg, det er en fin og dekorativ detalje.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar