Grønne og hvide asparges med pancetta og parmesan

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

En simpel og delikat servering med blot fem ingredienser.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl de grønne asparges, og knæk bunden af. Skræl forsigtigt de hvide asparges med en tyndskræller.
Steg begge typer asparges på en havegrill eller (grill)pande i 1-2 minutter på hver side, så de stadig har bid. Hvide asparges skal stege lidt længere tid end grønne.
Steg pancetta på en tør pande, til det er sprødt. Vend jævnligt.
Anret asparges og pancetta på tallerkener.
Høvl parmesan henover. Pynt med brøndkarse, og servér straks med godt brød til.

Tip!

Pancetta er en italiensk bacontype. Alternativt kan du bruge almindelig bacon i skiver eller parmaskinke.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar