Grønne og hvide asparges med pancetta og parmesan
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En simpel og delikat servering med blot fem ingredienser.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl de grønne asparges, og knæk bunden af. Skræl forsigtigt de hvide asparges med en tyndskræller.
Steg begge typer asparges på en havegrill eller (grill)pande i 1-2 minutter på hver side, så de stadig har bid. Hvide asparges skal stege lidt længere tid end grønne.
Steg pancetta på en tør pande, til det er sprødt. Vend jævnligt.
Anret asparges og pancetta på tallerkener.
Høvl parmesan henover. Pynt med brøndkarse, og servér straks med godt brød til.
Tip!
Pancetta er en italiensk bacontype. Alternativt kan du bruge almindelig bacon i skiver eller parmaskinke.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk