Grønne nuggets med ovnfritter, salat og aioli

16. marts 2023 af .

Foto: columbus leth

De traditionelle kyllingenuggets er her i en grøn version med knoldselleri og søde kartofler. En ny favorit venter!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skrub kartoflerne, og skær dem i både. Læg dem på en bageplade med bagepapir, vend dem med olie, og drys med salt og barbecue-krydderi.
Bag kartoflerne i ovnen i 30-35 minutter, til de er gyldne og gennembagte.
Skræl selleri og søde kartofler, og skær begge dele i store grove tern. Giv dem et opkog i letsaltet vand i 3-4 minutter. Afdryp godt, og drys dem med barbecue-krydderi og salt.
Pisk æggene sammen i en dyb tallerken. Vend grøntsagsternene i æggene og derefter i en anden dyb tallerken med rasp.
Læg nuggetsene på en bageplade med bagepapir, dryp dem med rigeligt olie, og drys evt. med ekstra salt og barbecue-krydderi.
Bag nuggetsene i ovnen i 18-20 minutter sammen med fritterne, til de er gyldne og sprøde.
Servér grønne nuggets med ovnfritter, salat og aioli.

Tip!

Nuggetsene kan også steges gyldne og sprøde på panden i rigeligt olie.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar