Grønne bønner med ost og chili
26. oktober 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Tilhører du dem, der har svært ved at spise nok grøntsager? Så har du ikke smagt disse bønne-fritter. Giv bønnerne en tur i ovnen med revet ost. Mums!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225°. Skyl bønnerne, og nip enderne af.
Fordel bønnerne på en bageplade med bagepapir, så de ligger i et enkelt lag.
Pil hvidløg, og pres. Riv parmesan. Rør hvidløg, parmesan, olie, chiliflager, salt og peber sammen i en skål.
Hæld dressingen over bønnerne, og bag dem i ovnen i 15 minutter.
Drys mozzarella over bønnerne, og sæt dem tilbage i ovnen. Sæt ovnen på grillfunktion, og grill bønnerne, til osten er smeltet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk