Grønne asparges med smilende æg og sennepsdressing
18. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Grønne asparges er en sand forårsbebuder, og i denne opskrift serveres de med smilende æg og en sennepsdressing, der kan få smilet frem hos de fleste.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl aspargesene, og bræk de nederste, lidt træede ender af.
Læg aspargesene i en gryde med kogende, letsaltet vand i 2-3 minutter. Hæld vandet fra, og skyl dem godt med koldt vand.
Kog æggene i 5-6 minutter alt efter størrelse – de skal være smilende.
Bland alle ingredienserne godt sammen i en skål.
Læg aspargesene på et fad, eller fordel dem på tallerkener. Dryp sennepsdressingen over. Pil æggene, skær dem i kvarte, og fordel dem oven på aspargesene. Hak estragon. Pynt med kapers, parmesan og estragon. Spis brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk