Grønne asparges med pocheret kylling og peberrodscreme

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Kyllingen bliver mør og saftig, når den pocheres i letkogende vand.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Bræk enderne af aspargeserne. Kog aspargeserne sammen med kartoflerne i de sidste 3 minutter. Skyl dem med iskoldt vand i en sigte.
Skyl sugarsnaps, og flæk dem på langs. Skær kartoflerne i skiver.
Læg kyllingefileterne i en gryde med letkogende vand i 6-8 minutter.
Pres saften af citronen. Rør cremefraiche sammen med fløde, citronsaft, honning og friskrevet peberrod. Smag til med salt, peber og evt. mere revet peberrod.
Anret kartofler, asparges og sugarsnaps på et fad. Riv kyllingen i mindre stykker, og fordel ud over grøntsagerne. Pynt med ærteskud og kørvel. Servér peberrodscremen til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar