Grønne asparges med pocheret kylling og peberrodscreme
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Kyllingen bliver mør og saftig, når den pocheres i letkogende vand.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Bræk enderne af aspargeserne. Kog aspargeserne sammen med kartoflerne i de sidste 3 minutter. Skyl dem med iskoldt vand i en sigte.
Skyl sugarsnaps, og flæk dem på langs. Skær kartoflerne i skiver.
Læg kyllingefileterne i en gryde med letkogende vand i 6-8 minutter.
Pres saften af citronen. Rør cremefraiche sammen med fløde, citronsaft, honning og friskrevet peberrod. Smag til med salt, peber og evt. mere revet peberrod.
Anret kartofler, asparges og sugarsnaps på et fad. Riv kyllingen i mindre stykker, og fordel ud over grøntsagerne. Pynt med ærteskud og kørvel. Servér peberrodscremen til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk