Annonce

Grønne æggewraps med rødbedehummus, svampe og syltede rødløg

18. februar 2020 af Annonce.

Foto: Annonce

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og hak persille. Pisk æg, ¾ af persillen, bagepulver, salt og peber sammen til en ensartet konsistens.
Varm en pande op med olie. Steg 4 tynde æggewraps, og lad dem køle let af.
Rens svampene, og skær dem i grove stykker. Rist dem godt på en varm pande med lidt olie. Smag til med salt og peber.
Skræl rødbeder, skær dem i tern på 2 x 2 cm, og kog dem møre i en gryde ca. 12 minutter. Vandet skal lige akkurat dække. Hæld vandet fra rødbederne.
Hæld vandet fra kikærterne. Blend rødbeder, kikærter, spidskommen, citronsaft, salt, olie og evt. lidt vand til en cremet hummus.
Snit spidskål. Hæld syltede rødløg og kål i hver deres skål.
Servér de tynde æggewraps med rødbedehummus, kål og svampe. Top med rødløg, og drys med det sidste persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar