Annonce

Grønne æggewraps med rødbedehummus, svampe og syltede rødløg

18. februar 2020 af Annonce.

Foto: Annonce

Savner du variation i hverdags-retterne? Få lidt hjælp til at udvide udvalget af familiefavoritter, så det bliver nemt at glæde sig til en farvestrålende og inspirerende tallerken hver aften.

”Hvad skal vi have til aftensmad?” er spørgsmålet, der tager os på sengen næsten hver eneste dag, når man står nede i supermarkedet midt i ulvetimen. I et forsøg på at få dagens indkøb overstået nemt og hurtigt, ender man måske med at købe ind til spaghetti bolognese. Igen.

Du er ikke alene, hvis du roterer mellem de samme 10-12 retter til aftensmad. De sidder i skabet, de smager jo godt, og alle rundt om bordet bliver mætte. Heldigvis behøver det hverken være besværligt eller tidskrævende at få mere variation i hverdagens mad.

Det er nemlig nemt at variere hverdagsklassikerne. Med en måltidskasse leveret direkte til døren, slipper du for fantasiforladte ture i supermarkedet efter arbejde og får ovenikøbet øjnene op for spændende nye ingredienser og opskrifter, som kan blive familiens nye livretter. Få en forsmag på en nem og lækker opskrift fra RetNemts måltidskasser her.

RETNEMT - MÅLTIDSKASSEN DU SELV SAMMENSÆTTER

Hos RetNemt kan du sammensætte din måltidskasse, så den matcher lige netop dine ønsker. Hver uge kan du frit vælge mellem 12 nye retter, der tager ca. 30 minutter at tilberede, og du kan klikke de madvarer fra, som du eller familien ikke er så vild med. Ved hver ret kan du vælge, hvor mange personer der skal spise med. Så hvis du får gæster, kan du nemt tilføje flere portioner. Læs mere på retnemt.dk.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og hak persille. Pisk æg, ¾ af persillen, bagepulver, salt og peber sammen til en ensartet konsistens.
Varm en pande op med olie. Steg 4 tynde æggewraps, og lad dem køle let af.
Rens svampene, og skær dem i grove stykker. Rist dem godt på en varm pande med lidt olie. Smag til med salt og peber.
Skræl rødbeder, skær dem i tern på 2 x 2 cm, og kog dem møre i en gryde ca. 12 minutter. Vandet skal lige akkurat dække. Hæld vandet fra rødbederne.
Hæld vandet fra kikærterne. Blend rødbeder, kikærter, spidskommen, citronsaft, salt, olie og evt. lidt vand til en cremet hummus.
Snit spidskål. Hæld syltede rødløg og kål i hver deres skål.
Servér de tynde æggewraps med rødbedehummus, kål og svampe. Top med rødløg, og drys med det sidste persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar