Annonce

Grønne æggewraps med rødbedehummus, svampe og syltede rødløg

Grønne æggewraps med rødbedehummus, svampe og syltede rødløg
0-30 min.

(1)

February 18, 2020 af AnnonceFoto: ANNONCE

Savner du variation i hverdags-retterne? Få lidt hjælp til at udvide udvalget af familiefavoritter, så det bliver nemt at glæde sig til en farvestrålende og inspirerende tallerken hver aften.

”Hvad skal vi have til aftensmad?” er spørgsmålet, der tager os på sengen næsten hver eneste dag, når man står nede i supermarkedet midt i ulvetimen. I et forsøg på at få dagens indkøb overstået nemt og hurtigt, ender man måske med at købe ind til spaghetti bolognese. Igen.

Du er ikke alene, hvis du roterer mellem de samme 10-12 retter til aftensmad. De sidder i skabet, de smager jo godt, og alle rundt om bordet bliver mætte. Heldigvis behøver det hverken være besværligt eller tidskrævende at få mere variation i hverdagens mad.

Det er nemlig nemt at variere hverdagsklassikerne. Med en måltidskasse leveret direkte til døren, slipper du for fantasiforladte ture i supermarkedet efter arbejde og får ovenikøbet øjnene op for spændende nye ingredienser og opskrifter, som kan blive familiens nye livretter. Få en forsmag på en nem og lækker opskrift fra RetNemts måltidskasser her.

RETNEMT - MÅLTIDSKASSEN DU SELV SAMMENSÆTTER

Hos RetNemt kan du sammensætte din måltidskasse, så den matcher lige netop dine ønsker. Hver uge kan du frit vælge mellem 12 nye retter, der tager ca. 30 minutter at tilberede, og du kan klikke de madvarer fra, som du eller familien ikke er så vild med. Ved hver ret kan du vælge, hvor mange personer der skal spise med. Så hvis du får gæster, kan du nemt tilføje flere portioner. Læs mere på retnemt.dk.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'