Grønkålsvafler med spidskålsalat
23. april 2021
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Carina Krüger
De flotte grønkålsvafler med kikærter i dejen mætter godt og smager godt hos både store og små. Servér med en frisk og fyldig spidskålssalat til, så ingen skal gå sultne fra bordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak grønkål groft.
Blend kikærter, grønkål, æg, mel, bagepulver, spidskommen, ½ tsk. salt og peber til en ensartet grøn dej i en foodprocessor.
Varm vaffeljernet op, og pensl det med lidt olie. Bag ca. 4 plader vafler af dejen. Hold dem evt. lune i ovnen.
Snit spidskål fint. Skær avocado i tern. Pil granatæblekernerne ud af skallen. Skær rødløg i fine tern.
Rør olie og citronsaft sammen, og vend kål, avocado og granatæblekerner i dressingen.
Smag til med salt og peber, og drys med rødløg og hakket krydderurt.
Servér vaflerne med spidskålssalat.
Tip!
Brug det vaffeljern, du har. Dejen kan bruges i alle typer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk