Grønkålssuppe med sprød topping

16. december 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Grønkålssuppen er både smuk, sund og ekstra lækker med den knasende topping ovenpå.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak løg, og steg det klart i olie. Tilsæt grofthakket hvidløg og skrællet kartoffel skåret i tern. Steg yderligere 1 minut.
Hæld bouillon på, og varm op. Lad det småkoge under låg, til kartoflen netop er mør.
Tilsæt grønkål, og lad det simre yderligere 3 minutter. Blend suppen, varm den igennem og tilsæt fløde. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Server rygende varm med parmaskinke brudt i mindre stykker, ærter og græskarkerner.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar