Grønkålssuppe med sprød topping
16. december 2020
af
Pia Andreassen.
Foto: Martin Tanggaard
Grønkålssuppen er både smuk, sund og ekstra lækker med den knasende topping ovenpå.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak løg, og steg det klart i olie. Tilsæt grofthakket hvidløg og skrællet kartoffel skåret i tern. Steg yderligere 1 minut.
Hæld bouillon på, og varm op. Lad det småkoge under låg, til kartoflen netop er mør.
Tilsæt grønkål, og lad det simre yderligere 3 minutter. Blend suppen, varm den igennem og tilsæt fløde. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Server rygende varm med parmaskinke brudt i mindre stykker, ærter og græskarkerner.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk