Grønkålssuppe med skinke og pasta
6. august 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Smuk og velsmagende grønkålssuppe med skinke og pasta. Suppen mætter godt og giver dig et skud vitaminer. Servér evt. med et stykke brød til.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak skalotteløgene. Rib og skyl grønkålen, og hak den groft. Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker.
Steg løgene i olie i en gryde, til de er klare. Vend kartoffelstykker i, og rør rundt et par minutter. Hæld bouillon i gryden, læg låg på, og lad suppen simre i 15 minutter, til kartoflerne er møre.
Tilsæt hakket grønkål, og lad suppen simre i yderligere 3-4 minutter.
Blend suppen med en stavblender direkte i gryden.
Rør makaroni i, og lad det koge i 6-8 minutter, eller til den er mør. Skær skinken i tern, rør den i suppen, og smag til med salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk