Grønkålssalat med røget hellefisk

Mangler du også inspiration til en frisk forret? Så prøv denne lækre og sprøde grønkålssalat med røget hellefisk! Salaten vil med sikkerhed pynte på ethvert bord med sine fine farver.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør rygeost og cremefraiche sammen. Fordel cremen i bunden af tallerkenerne.
Fordel hellefisken på rygeostcremen.
Skyl og nip grønkålen, og pluk den i mindre stykker.
Flæk avocadoerne, og skær avocadokødet i skiver. Skyl agurken, og skær den i skiver.
Pres saften af citronen. Fordel grøntsagerne, og top med tallerkensmækker, lidt olivenolie, peber og citronsaft. Servér med godt brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
16. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar