Grønkålssalat med røget hellefisk
16. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Mangler du også inspiration til en frisk forret? Så prøv denne lækre og sprøde grønkålssalat med røget hellefisk! Salaten vil med sikkerhed pynte på ethvert bord med sine fine farver.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør rygeost og cremefraiche sammen. Fordel cremen i bunden af tallerkenerne.
Fordel hellefisken på rygeostcremen.
Skyl og nip grønkålen, og pluk den i mindre stykker.
Flæk avocadoerne, og skær avocadokødet i skiver. Skyl agurken, og skær den i skiver.
Pres saften af citronen. Fordel grøntsagerne, og top med tallerkensmækker, lidt olivenolie, peber og citronsaft. Servér med godt brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk