Grønkålssalat med græskar og kylling
6. august 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Skøn måltidssalat med grønkål, hokkaidogræskar, kylling og valnødder, der smager godt og mætter dejligt. Alt hvad dit hjerte begærer!
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub græskarret godt, fjern kernerne med en ske, og skær græskarret i grove både.
Rist det i olivenolie på en varm pande i ca. 15 minutter, til de er møre. Krydr med salt.
Steg kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt, lad dem køle en smule af, og skær dem i skiver.
Rør citronsaft med honning og olie. Hak grønkålen fint. Vend grønkål og lune stykker græskar med dressingen, og smag til med salt.
Top salaten med kylling, brud af blå ost og hakkede valnødder.
Servér salaten, som den er, der er fylde nok i den – eller med groft brød til.
Tip!
Er du ikke til blå ost, kan du bruge parmesan i salaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk